Wrocław diagnoza adhd u dziecka

Hej, czy diagnoza 3-4 latka pod kątem ADHD ma sens? Co Wasze dzieci robiły inaczej niż rówieśnicy i kogo polecacie we Wrocławiu?

Mój syn został zdiagnozowany w wieku 23 miesięcy ale ja już widziałam, że coś jest nie tak odkąd miał rok. Brak pokazywania palcem, słaby kontakt wzrokowy, brak wspólnego pola zabawy, słabe zainteresowanie światem (niczego nie psuł nie badał nie wspinał się), zabawkami, książeczkami 0, rysunkami, a nawet rodzicami, czy jedzeniem, karmiony zjadł ale sam nie poprosił, lękliwość, opóźnienie mowy, brak problemów z zachowaniem (tzw idealne dziecko), brak awantur kiedy miał 1,5-4 lata - marzyłam, żeby coś chciał zrobił jakąś awanturę, żeby coś było dla niego ważne. Dziś ma 6 lat, 4 lata w terapii + mnóstwo pracy mojej i rodziny we wszelkich kwestiach i każdego dnia i po dziecku nic nie widać na zewnątrz (jest ponad normę we wszystkich kwestiach, społecznych też). W domu jednak problem jest ogromny z emocjami, depresyjnymi zachowaniami i agresją, zdarza się autoagresja (myślę, że odreagowuje “maskę”, która zakłada na zewnątrz). Nadal staramy się mu pomóc. Mogę też dać namiar na dobra klinikę, do której możęsz udać się na taką diagnozę https://olgarymkiewicz.pl/