Mój facet ma przedwczesny wytrysk Jesteśmy ze soba już rok i czuję się niespełniona. Ogólnie na począku mi to nie przeszkadzało bo zauroczenie i te sprawy ale obecnie już zaczyna mi to przeszkadzać bo próbowaliśmy wielu środków takich jak gumki ale nie pomagają
I nie chodzi mi tutaj o moje widzi mi się ale o to, ze jak on bardzo się podnieci to normalnie dwa czy trzy ruchy i koniec.
A jak z jego doświadczeniem? Może po prostu tak go podniecasz? Młodzi mężczyźni tak mają.
On wcale nie jest taki młody bo ma 30 lat, ogólnie o tym rozmawialiśmy i powiedział że tak miał zawsze. Ogólnie ta rozmowa była bardzo krępująca i do wielu konkuzji nie doszliśmy.
W takim razie polecam przetestować inne rozwiazania niż jedynie prezerwatywa, która wcale nie jest taka najlepszą opcją. Na początek wypróbujcie sobie chusteczki orgasm control wipes, potem możecie wypróbować sobie spray z tej serii. Powinien Wam pomóc…
O te Ci może chodzi? Orgasm Control Wipes (6szt) - środek przedłużający stosunek! - Sex Shop
Tak, dokładnie to. Chusteczki takie mają w sobie substancję znieczulająca, która lekko znieczula członka tak wiec nie jest tak bardzo pobudliwy i mąż powinien wytrzymać o wiele dłużej. Cenowo wychodzi podobnie jak prezerwatywa,a moim zdaniem jest przyjemniej bo nie ma tutaj gumowej bariery.